Aangenaam kennis te maken

REMY BARNHOORN DESIGN is een creatief consultancy en ontwerp bureau

Onze drijfveer

Wij verbinden merken met mensen, en vergroten daarmee hun positieve impact.

Wat heeft mijn bedrijf daar aan?

Jullie bedrijf is opgericht omdat het een positieve impact wil hebben op het leven van jullie doelgroep, om op die manier een succesvol bedrijf te worden.

Deze impact kun je alleen realiseren als de doelgroep zich verbonden voelt met jullie merk. Met behulp van analyse, strategie en design helpen wij jullie deze verbinding totstand brengen.

Hoe pakken we dat aan?

1. Analyse

Het proces begint met consultancy sessies waarin we doordringen tot de essentie van de opgave en de organisatie. Dit bestaat uit gesprekken met alle lagen van het bedrijf, het in kaart brengen van de bestaande en potentiƫle klanten, en een overzicht krijgen van de concurrentie. Dit resulteert in een helder profiel van je bedrijf en doelgroep en een formulering van de opgave om deze met elkaar te verbinden.

2. Strategie

De strategie is de weg die we vanaf de formulering van de opgave uitstippelen en ons moet brengen naar de oplossing. Het vormt de houvast bij alle keuzes die in de toekomst gemaakt moeten worden en is het stappenplan om de impact van je bedrijf te vergroten.

3. Design

Tijdens de design fase worden de stappen die in de strategie zijn opgesteld, concreet vertaald in ontwerp oplossingen. Deze ontwerp oplossingen zijn de onderdelen waarmee de doelgroep direct in aanraking komt en het is dus belangrijk dat deze op een consequente manier, in lijn zijn met de strategie en het profiel van het bedrijf. Dit is de fase waarin je doelgroep concreet gaat ervaren waar je als bedrijf in gelooft.


Contact

Klaar voor de volgende stap?

Dan is het een goed moment om een vrijblijvende afspraak in te plannen zodat we elkaar beter kunnen leren kennen. Vanuit daar kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn om met de consultancy fase te beginnen, en te ontdekken wat jouw bedrijf zo uniek maakt!